بسمه تعالی
بیسکوئیت پرتقالی
مواد لازم
کره یا روغن جامد 125 گرم
شکر 55 گرم
آرد 110گرم
آب پرتقال 2 قاشق غذا خوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری
کنجد سیاه (کنجد بو نداده با پوست) 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 130 درجه روشن می کنیم. در ظرفی کره و رنده پوست پرتقال و شکر را با همزن برقی می زنیم تا کاملا روشن شود.
آب پرتقال و کنجد و آرد الک شده را افزوده و مخلوط می کنیم.
سپس مایه را در قیف ریخته و در سینی چرب شده یا دایره های کوچکی می ریزیم.
این دایره ها بر اثر حرارت فر بزرگتر می شوند.
حدود 10 تا 15 دقیقه در فر داغ 130 درجه می پزیم.
بعد از پخت این بیسکوئیت ترد و خوشمزه عطر پرتقال تمام فضای خانه شما را در بر خواهد گرفت و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت خواهید برد.
![IMG-20150128-WA0011.jpg](http://8pic.ir/images/55576qswakukga4qonnl.jpg)
![IMG-20150128-WA0014.jpg](http://8pic.ir/images/i5sb5bg2e83bcaxnuv08.jpg)
![IMG-20150128-WA0015.jpg](http://8pic.ir/images/xyjej1iqk9bciapv7cyk.jpg)
![IMG-20150128-WA0006.jpg](http://8pic.ir/images/z7hsfwbaxncpwmol9drg.jpg)
با تقدیر و تشکر از سر کار خانم زهرا حیدری مربی خوب شیرینی پزی
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: بهداشت، ،
برچسبها: